Veckobrev 19-20

Nu börjar sommarlovet närma sig med stormsteg, känns det som i alla fall! Många områden håller på att avslutas och vi jobbar med det sista i klass 3. Den här veckan har det bara varit tre skoldagar. Nästa vecka är det fem skoldagar som vanligt , men det kommer inte vara som vanligt eftersom det alltid händer mycket i slutet av en termin.  Nästa vecka kommer det vara den traditionella Temaavslutningen på tisdagen mellan 15-17 . Alla är välkomna ! Den dagen utgår Dramat på eftermiddagen eftersom det är mycket att ställa i ordning. En del av det  Citronerna har pysslat med under året kommer  visas i Dramasalen, kuben och bildsalen. I lokalerna runt om kommer ni se vad Vinbär och Mango arbetat med. Fritidsklubben håller öppet som  vanligt. Barnen går runt med sina föräldrar eller om föräldrar inte har möjlighet att komma med personal. Kom ihåg att ”kryssa” ut barnen när de hämtas.

På onsdag eftermiddag utgår slöjden pga den årliga städdagen (utomhus) . Då kommer Jann och Kiti ta hand om 3A eftersom jag har annat uppdrag på onsdagseftermiddagar.

Datum att komma ihåg är fredagen 25 maj då hela skolan är stängd pga planeringsdag för all personal. Avslutningen för terminen är fredag 8 juni. Vi kommer då att träffas i klassrummet 8.30 för att säga ”hej då!”. Vi går sedan tillsammans ut på skolgården för den gemensamma avslutningen F-3  som börjar 9.00. Efter den gemensamma avslutningen är det tårtkalas i klassrummet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *