Veckobrev 20-21

Tack till alla som besökte Temaavslutningen. Många fina alster visades upp av stolta elever, jättebra jobbat!!!  Det händer mycket nu och onsdag eftermiddag var det städdag utomhus med skräpplockning, sortering, tipsrunda och glass. Mycket passande med tanke på väderleken.

Nästa vecka är det vikarie för mig 3A på tisdagen pga samrättning av NP-MA.  Av samma anledning dvs samrättning av NP-SV är det vikarie för Lotta på måndagen. Det är även vikarie för mig i 3A första timmen på måndag eftersom jag ska vara med 3B hela dagen. På torsdagen är det ordnat så att både  klass 3 och Förskoleklasserna  kommer att få träffa sina nya lärare som ska jobba i klasserna till hösten ca en timme på förmiddagen . Fredagen den 25 maj är hela skolan stängd pga planeringsdag.

V22, måndagen den 28 maj kommer det att vara födelsedagsfest i 3A efter lunch. Det har i veckan lämnats hem ett brev om detta. Tisdagen 29 maj är det idrottsdag på Zinken för åk 3-6. Då gäller egen matsäck enl vanliga regler, dvs inga ”onyttigheter”! Om ni av någon anledning inte har möjlighet att ordna med matsäck, hör av er till mig , gärna via mail, senast onsdagen 23 maj så ordnar jag  med matsäck.

Skolavslutningen är fredag 8 juni med samling i klassrum 8.30, gemensam avslutning på skolgård 9.00 och tårtkalas efter som traditionen bjuder. I år är det F-klass, klass 2 och klass 4 som bakar.

Trevlig helg! Kerstin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *