Veckobrev 21-22

Den här veckan har det hänt mycket. Klass 3 har fått träffa nya lärare inför hösten. Jätteroligt, självklart var det många frågor och förväntningar, be barnen berätta. De Nationella proven har blivit samrättade och vi har sett ett förväntat gott resultat som ni kommer att kunna ta del av på skolwebben.  Är det något ni undrar över så kan ni höra av er till Lotta eller mig och vi kontaktar er om vi vill förmedla något kring resultaten. Självklart vägs också även dessa resultat in i elevernas omdömen för år 3 som kan komma att ändras eller uppdateras med nya moment vi arbetat med under våren. Omdömena ska ge en bild över hur eleverna uppnått målen i de olika ämnena i år 3. Alla omdömen i alla ämnen ses över av resp. lärare och uppdateras efter behov. Uppdateringen beräknas vara klar 31 maj och som vanligt finns era barns omdömen att se för er på skolwebben. Fredagen var skolan helstängd pga planeringsdag för hela skolan.

V22, nästa vecka på måndagen  kommer det att vara födelsedagsfest i 3A efter lunch. Ett brev har tidigare gått hem om detta. Tisdag är det idrottsdag Zinken för åk 3-6. Då tar alla med egen matsäck. Vanliga regler gäller, dvs inga ”onyttigheter”! Kom till skolan i idrottskläder  , kom ihåg vattenflaska! Självklart hoppas vi på fortsatt fint väder och då kan solskydd, keps osv vara bra. Kläder efter väder! Vi promenerar till Zinken. Jag och Jann  följer klassen under dagen. Kort samling i klassrummet 8.15  sedan går vi för att hinna till vår första station. Efter vi genomfört alla stationer ca 11.45 vilar upp oss ordentligt och äter vår matsäck. Därefter går vi tillbaks till skolan. Eftersom lunchen är så sen är det gott att ha med sig ex frukt/smörgås dyl att äta under förmiddagen. Det kommer att finnas en liten paus för det. Skoldagen avslutas 13.30 och då börjar fritidsklubben som vanligt.

Nästa vecka kommer ett elevkort och samtycke till registrering att lämnas ut till alla elever inför HT-18. Det ska lämnas åter till mig senast måndag 4 juni.

Skolavslutningen är fredag 8 juni med samling i klassrummet 8.30, gemensam avslutning på skolgård 9.00 och tårtkalas efter som traditionen bjuder. I år är det F-klass, klass 2 och klass 4 som bakar. Vi kalasar i vårt klassrum. För den som redan nu vill veta kommer skolstarten att vara 20 augusti . Vinbär och Citron startar 9.00 och Mango som årskurs 4 tillhör startar 10.00 på skolgården. Men innan dess så väntar ett långt och skönt sommarlov!

Trevlig helg ! Kerstin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *