Veckobrev 22-23

Tack till alla som hjälpte till att ordna med en glad, skojig och inte minst god födelsedagsfest/disco i måndags! Klassen festade med Lotta o Jann tyvärr kunde inte jag alls vara med pga lektion i annan klass.              Tisdagen bjöd på varmt väder och vi hade Friidrottsdag på Zinken med Mango ( åk 4-6). Vilka kämpar!!!!! Oj, så bra jobbat, alla!!! Allt gick toppenbra!!!  Torsdag/fredag var det vikarie för Lotta. Vi har också fått se klass 6 möta lärarna i en traditionell 5-kamp.

Elevkort och samtycke till registrering har lämnats ut till alla elever inför HT-18. Det ska lämnas åter till mig senast måndag 4 juni.

Tag med en kasse på måndag eftersom vi ska börja plocka hem .

Nästa vecka handlar det mest om att göra klart det sista, plocka i ordning, flytta saker och städa.

Barnen kommer själva få flytta sina saker på torsdag från klassrummet en trappa ner där  kommer klassrummen för alla blivande 4:or att vara, det kommer att vara två fyror. Kom ihåg att det kan finnas saker på hyllan i hallen som ska hem, inget får ligga kvar över sommaren!

Skolavslutningen är fredag 8 juni med samling i klassrummet 8.30, gemensam avslutning på skolgård 9.00 och tårtkalas efter som traditionen bjuder. I år är det F-klass, klass 2 och klass 4 som bakar. Vi kalasar i vårt klassrum. För den som redan nu vill veta kommer skolstarten att vara 20 augusti . Vinbär och Citron startar 9.00 och Mango som årskurs 4 tillhör startar 10.00 på skolgården. Men innan dess så väntar ett långt och skönt sommarlov!

Tack för dessa år och glad sommar till er alla ! Kerstin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *